Friday, February 18, 2011

Laksa sedap dan aiskerim mahal yg kelat sikit

Umi dan semua famili suka sangat makan laksa...time raya mesti kena masak laksa seperiuk besar punye...kiranya kalau tak makan nasi pun takpe janji ada laksa...Gambar ni dah lama tau last year punya holiday ok..Iskkkk tergodanya tengok laksa ni kan...nyum nyum nyum

Ini salah satu tempat makan laksa yang Umi paling suka...

Nasi lemak dia pun best gak...tp umi masak laaaagiiiii sedap kan...hihihi

Miqdad kusyuk makan nasi lemak 0 ngan telur...macam la best sangat kannnn

Ni ais kerim mahal yg sedap sangat ok, tapi pisang dia kureng sedap pasal kelat sikit...hahaha patut minta diskaun tadi masa nak bayar kan...(ini 2 tpt makan yg berlainan hokayyy)


Bila la Umi nak pi jalan2 lagi ni ha...kena tunggu Mujahid besar sikit la baru best kan...nanti Umi belanja Ea ngan Miqdad lagi ok...

2 comments:

anis.farhana said...

ni laksa kat midvalley nyer jusco tu ke?

umimiqdad said...

ye betullll...pandai kak anis teka kan...sedap giler laksa tu..acik pi kl mesti singgah makan..