Thursday, July 14, 2011

Miqdam Kena Kurung

Inilah rupa budak kena kurung...tu la nakal sangat...memanjat sana sini, terjun ala-ala stuntman, masuk walker pun boleh keluar jugak...sangat bahaya ini budak tau...tak selamat langsung..nak masuk toilet pun tak senang tau...last2 kena kurung dalam playing pen ni..haha...menangis meraung tak hingat...kesian pulak Umi tengok Miqdam...tapi demi keselamatan  terpaksa kurelakan jua...habis keluar segala airmata air hidung dia punya meraung menagih simpati...ala kejap ajer..bila emergency Umi letak la dalam ni...bila takde hal keluarkan balik..




2 comments:

anis.farhana said...

alololo~ bulat nyer, hmm bila lah boleh jumpa dia nih.

umimiqdad said...

raya ni kita blk kg ramai2 la..bleh la jumpa kita org