Tuesday, September 28, 2010

Macam-macam citer...

Lamanya blog ini tak diupdate....tuan rumah tak larat dan tak berkesempatan...banyak sangat kekangannya...Ini pun curi-curi masa free kat tempat kerja...Miqdad pun makin banyak keletah yang nak dipantau...hee..heee

Dalam dok sibuk-sibuk, bulan puasa hari tu berjaya juga dengan misi memasak sendiri walaupun tak sempat nak upload gambar2 nya...seronoknya...Lepas tu beraya pulak kat kampung suami anak demam seminggu....huhuhuu....penat toksah cerita lah...nak jaga diri sendiri lagi...nak melayan kerenah Miqdad yang demam, batuk...menguji kesabaran sungguh...tup-tup Umi pulak demam pasal penat menjaga Miqdad agaknya...ala Allah nak uji sikit sebenarnya...tu pun dah nak kecoh Umi ni kan...

Cerita terkini! Kandungan Umi dah masuk 30 minggu....tak sabar rasanya nak tunggu baby ni lahir...Doakan semuanya akan berjalan lancar dan dipermudahkan...Dah nak balik ni...Kalau sempat Umi sambung citer esok la pulak yer...

2 comments:

anis.farhana said...

insyallah..baby akan selamat tiba^^

miqdad nanges malam tu..
mmg kcian kat acik.. <3

umimiqdad said...

Insyaallah...tak sabar pulak tunggu baby ni...hehehee
miqdad jarang nangis, kalau nangis teruk2 takut aciktengok...tak tau nak wat pa...