Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


image

Kali ni BA buat segmen gegar lagi...umi pun menyibukkan diri nak join jugak ler kan...sila klik sini utk join yer kawan2...

14 comments:

Pinky said...

hai kak.....anak akak comel sgt.....kak just nak tanya mcm mana akak kehilangan 2 puteri comel akak? sori yer but mmg rasa mcm sedih sgt tgk muka dia orang....sebab i pun pernah kehilangan puteri i.....

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

umimiqdad said...

thanx melawat blog akak...kami satu famili terlibat dlm kemalangan kereta thn 2007..dua2 Allah amik balik...

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

DiDa Licious said...

hi..
bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

Anak Ulu Cheka said...

Assalam kasik gegar walaupun ketinggalan kapal dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

etiey.com© said...

salam kenal..

gegar dan follow!!! www.etiey.com

umimiqdad said...
This comment has been removed by the author.
umimiqdad said...

aku tetapaku.com>
thanks gegar blog saya

umie mia
thanks

amira zemiesya
thanks dropping by

lulu caldina
terjah jgn tak terjah

frame+lenses
salam...mcm nak jenguk tapak construction jer..hehe

firdaus husain
hai

didalicious
hai..slmt bersiar2

anak ulu cheka
salam..gegar3

etiey.com
salam kenal jugak..thanks,gegar dan follow u back

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)