Saturday, January 30, 2010

Happy Birthday Kak Anis

Happy Birthday Kak Anis cayang...ni ada kek special dari Umi saya...sedap kan..nyum nyum nyum...saya pun suka makan kek yang Umi buat ni...Ucapan dari saya semoga menjadi anak solehah dan berjaya di dunia dan akhirat...Amin

Cuba cari yang mana satu Kak Anis saya...jumpa tak???
Budak yang paling comel tu mestilah saya kan...hihi :)
Kak Anis yg ke-2 comel ok tak?

Luv
Miqdad


3 comments:

anis.farhana said...

hehe...thank u miqdad..n umi ^^

umimiqdad said...

sama2 kak anis :)
bila nak belanja miqdad ni?

MamaTiaMia said...

wahhh cantiknya cake kak anis..happy belated birthday to kak anis and muarghh to the no one handsome boy:) nasib baik ummi miqdad tak pregnant kalau tak mesti mamatiamia rasa bersalah pulak:)