Tuesday, October 20, 2009

serba baru

Alhamdulillah...
sampai2 je kat makmal ari ni tengok ada meja kerusi baru. wah!wah!wah! seronoknya umi ngalahkan budak dapat mainan baru gitu... tak lama lagi lengkaplah makmal ni ngan komputer baru lak.ishhhh...bila komputer nak mai lak ni? tak sabarnye rasa...

bersyukur sangat2 sebenarnya..
apa taknye dah 2 tahun tunggu peralatan dalam makmal ni ditukar baru. dah uzur bebenor..korang bayangkan dalam 40 pc 5 je bleh guna.tu pun idup segan mati tak mau...punyalah out of date pc ni 64mb ram ngan takde usb port, pendek kata dah uzur sangat la . pc baru nanti best ler skit pentium dual core 1gb ram ngan 80gb hd.
kepada sesape yang guna makmal ni nanti tolonggggggg lah jaga bebaik peralatan ni semua tau.bukan senang nak dapat tu...pepandai lah kita bersyukur dengan nikmat Nya.

2 comments:

Anonymous said...

wahhhhhhhh...sonoknye dpt yg baru........ en

anis.farhana said...

haha...sebagai student yg ad gak alami masalh pc kolej yg lembap...yayyy for umi!!!