Tuesday, March 8, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU

Hari ni nak join segmen Ben Ashaari jelajah blog..Inilah syarat2nya

BANNER BEN ASHAARI

1.Sila letak BANNER ini
- dah letak

2.Tajuk JELAJAH BLOG KATEGORI IBU dan linkkan ke entri ini
- dah link

3.Siapa yang layak masuk ? Blogger blogger yang sudah bergelar ibu
- ibu + blogger ..ok cukup syarat ni

4.Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda
- seorang ibu bekerja sepenuh masa. mempunyai 4 orang anak, 2 lelaki 2 perempuan. sangat menyokong penyusuan susu ibu ok

5.Apakah kenangan manis anda sewaktu bergelar ibu
- ketika melihat anak2 membesar dengan sihat dan gembira. paling manis bila anak2 minta hug n kiss (tak boleh lupa ok)

6.Kenangan pahit anda ?
- 2 anak perempuanku sudah dijemput Ilahi...redha tapi sedih sebab dah tak boleh nak hug n kiss mereka seperti dulu2

7.Kata kata khas buat si suami
- semoga kita sekeluarga akan dipertemukan semula dan menjadi keluarga bahagia disyurga kelak..we are happy family...amin

8.Jika ada anak , apakah nasihat anda kepadanya dan juga buat anak anak yang berada di luar sana
taat  perintah Allah, ikut sunnah Rasul dan hormati ibu bapa...InsyaAllah bahagia dunia akhirat

9.Apakah harapan anda kepada anak anda
- mereka menjadi anak2 yang soleh dan solehah

10.Nasihat buat si gadis di luar sana
- pengalaman menjadi ibu sangat bestttttt...tidak terungkap dengan kata2. jom beramai2 jadi ibu yang solehah

15 comments:

Mamaleesya said...

jenjalan tengok geng mama segmen en ben ashaari. salam kenal.

http://diarialeesya.blogspot.com/

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

hopefullly, kamu akan di berkati dan dirahmati selalu..
semoga perkahwinan itu akan berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat..dan semoga memiliki anak yang soleh dan solehah..
salam dari saya dari blog abg Ben..

Fuuyooh said...

salam, selamat hari ibu.. aik.. betol ke ni hari ibu..hehe dtg dr blog abg ben

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)

ariana's said...

Salam kenal..Dari segmen Ben juga.. moga kita semua jadi ibu cemerlang dunia akhirat.

syuwai said...

singgah melawat dari bl0g en. ben ^^

atie @ ejay said...

salam kenal.. ziarah dr blog en.ben:)

Diari-Selebriti-Mama said...

ziarah dari segmen BA.slmt bknalan.
nice blog!dah follow^^
saya sangat sedih baca peristiwa pahit kamu..
semoga Allah berikan kamu kekuatan!amin.
jemput ziarah sini
http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

shah-kayrul said...

salam kenal...terjah dari blog en ben & follow

~~@lyci@~~ said...

salam.. ziarah dr segmen ben.. slamat ebrkenalan yer ;)

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

SELAMAT BERKENALAN YE...
sy blogger baru...
:)

cik ayin said...

datang dari belog BA :)

mas.saari said...

singgah dari segmen abg ben
semoga menjadi ibu yang tabah dan cekal dlm mendidik anak2..

al-fatihah utk arwah anak2 akak..

ShA + ZaM = LoVe said...

salam..
singgah dari blog Abg Ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/

>NiSha<

Mama Likha said...

salam ziarah dr segmen BA :)

salam perkenalan. semoga kita sentiasa dilindungiNYA :)