Wednesday, March 2, 2011

Keyboardku Rosak Lagi

Keyboardku rosak lagi...gara2 dikerjakan miqdad. Dulu dah penah rosak,pastu guna external keyboard. La ni yg ni pun rosak jugak..Laptop umi dah jd mcm toy dia pulak...on sendiri,pasang cd kartun pun sendiri...yg paling worst bila dia nak off terus je tekan button shutdown...bukan reti ikut step properly..huhu...jahanam lappyku sayang.


p/s:gigih umi dok menaip ni guna virtual keyboard pulak tau

4 comments:

anis.farhana said...

ouhh penat gila guna yang on-screen keyboard tuhh

miqdad..miqdad
tu seb baik yg kecik skali tak join sekaki..huhu

Lady of Leisure said...

hehehe.. kekecik lagi kids nowadays pandai guna lappy dah kan, zaman kita dulu, masa study baru nak blajar sesikit hehe

umimiqdad said...

saya pun dah masuk u baru hegeh2 nak guna komputer...sampai menangis assignment asyik hilang pasal salah save...hihi

umimiqdad said...

anis>memang lenguh tgn dok klik2..bb pun dah besar nanti mesti join abg jugak..huhu